Glenelg

Eigenlijk was ik van plan om naar Adelaide te gaan,maar ik had meer zin in strand. Daarom ben ik naar Glenelg gegaan. In mijn lonely planet stond echter niet dat half Adelaide in het weekend hierheen afreist.

Toen ik de volgende ochtend naar mijn auto ging bleek daar een bon op te zitten. Ik had mijn auto verkeerd om in het parkeervak gezet! Morgen maar eens kijken of ik de domme toerist kan uithangen. En gelukt! Dat scheelt weer een paar dollar.

1 comment

  1. Hoi Bastiaan, omdat wij afgelopen week in Spanje waren vinden we het bij thuiskomst erg leuk om te lezen waar je allemaal al bent geweest. Ik ga de foto’s zodadelijk bekijken en dan mail ik je nog vóór woensdag, wanneer je de ‘bush’ in gaat en we waarschijnlijk even geen contact zullen hebben. Liefs van mama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *