Byron bay

Na wat rustige dagen (mt Warning (1200m) beklommen) in het binnenland, ben ik naar Byron bay gereden. Iemand heeft dit dorp tot New-Age hoofdstad uitgeroepen en dat heeft nogal wat aantrekkingskracht op de backpackers, iedereen gaat hier heen.

Om het dorp in te komen heb ik voor het eerst in de file gestaan, eenmaal in het dorp aangekomen kon ik voor het eerst geen slaapplek vinden, al met al niet echt een plek voor mij. Toch heb ik er 3 dagen doorgebracht omdat ik er wat mensen tegenkwam die ik op Fraser island had ontmoet. 1 ochtend daarvan heb ik besteed aan het leren surfen, dat was erg leuk.

1 comment

  1. Hoi Bastiaan, nog even de resterende tijd uitbuiten……!!! Nog een paar dagen, dan zit het erop voor je.
    Ik heb je nog een email gestuurd i.v.m. je verjaardag, misschien wil je daar even op reageren?
    Voor alle zekerheid stuur ik ‘m nogmaals. Geniet er nog even van … dan kunnen we vrijdag weer met je bellen. Goede reis naar huis en plezier in de A380!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *