Zuid-Afrika

Eerste week Zuid-Afrika zit er al weer op. Ik ben op dit moment in de hoofdstad van Swaziland. Voor het eerst ben ik mee op een groepsrondreis, dat is wel even wennen, je bent een stuk minder vrij dan ik gewend ben. Aan de andere kant doen we ook dingen waar ik anders nooit aan toe gekomen zou zijn.

We hebben al veel gezien en gedaan. De eerste dagen hebben we vooral landschappen gezien en er doorheen gelopen. Ik heb voor het eerst in een helikopter gezeten. Erg cool, vooral laag over een klif vliegen en dan de grond onder je weg zien vallen…

Daarna zijn we naar de natuurparken gegaan en hebben we jeepsaffari’s gemaakt en een boottocht over het St. Lucia meer. Dat zit vol met nijlpaarden, krokodillen en vogels.

1 comment

  1. Hallo Bastiaan, wij zijn inmiddels weer terug in koel en bewolkt Nederland. Wij hebben het heerlijk gehad in Spanje. De Extremadura was erg de moeite waard en terug thuis in Rojales hebben we nog heel mooie zomerse dagen gehad. Genieten dus…
    Voor jou zit het er bijna op….Vannacht naar huis vliegen. Goede reis en we zijn heel benieuwd naar je verhalen. Tot gauw… kus van mama!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *