Sydney

De eerste drie dagen van mijn reis in Australiƫ ben ik in Sydney geweest. Eigen te kort, er is zo veel te zien en doen. Het bekend raken met hoe alles werkt kost toch ook nogal wat tijd.

De eerste dag ben ik langs een paar van de bekenste bezienswaardigheden gelopen. Een Google Earth file met mijn route en fotojes kan je hier vinden.

De tweede dag heb ik in een watervliegtuigje 30 min boven de stad gevlogen, dat was erg leuk. Fototjes staan op mijn fotoalbum (was helaas vergeten mijn GPS ontvanger mee aan boord te nemen). Daarna ben ik langs de kust van Bondi Beach naar Coogee gelopen.

De derde dag ben ik door het Sydney Harbour National Park gaan lopen, dit ligt midden in de stad. Dit zou het dichtsbij de oorspronkelijke staat van het land moeten zijn voor de kolonisten zijn gekomen. Erg mooi park met grote reptielen (schat 60 cm lang) waar je om de haverklap over struikeld.

Nu zit ik in de ‘Blue mountains’. Daar ben ik met mijn huurautoje (een witte Toyota Yaris, met natuurlijk het stuur aan de verkeerde kant) naar toe gereden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *